KÖNYVBEMUTATÓ a NEVELÉSTUDOMÁNYI INTÉZETBEN

Utolsó módosítás: 2020. november 23.

A Magyar Tudomány Ünnepe 2020 keretében 2020. november 26-án az Eszterházy Károly Egyetem Neveléstudományi Intézetében kerül bemutatásra Dr. Virág Irén és Dr. Ugrai János szerkesztésében készült „Tanulmányok a neveléstudomány köréből" című tanulmánykötet.

XLIII. alkalommal jelenik meg a Tanulmányok a neveléstudományok köréből című kötet az Eszterházy Károly Egyetem tudományos közleményeinek sorozatában, amely 2020. november 26-án a Neveléstudományi Intézetben kerül bemutatásra.

A könyv bibliográfiai adatai: Dr. Virág Irén – Dr. Ugrai János (szerk.): „Tanulmányok a neveléstudomány köréből"
ACTA UNIVERSITATIS DE CAROLO ESZTERHÁZY NOMINATAE TOM. XLIII. SECTIO PAEDAGOGICA

A tanulmánykötet 13 írást foglal magában, és a korábbi évekhez hasonlóan ez alkalommal is a témák széles horizontját érintik, a már megszokott módon helyet kapnak benne a pedagógiatörténeti, alkalmazott oktatáselméleti, speciális neveléselméleti és szakpedagógiai részdiszciplináris területek, valamint a közművelődés interdiszciplináris témaköre.

A kötet szerzői a Neveléstudományi Intézet munkatársai mellett az egyetemünkön működő kutatócsoportok tagjai, oktatói, a Neveléstudományi Doktori Iskola doktorandusz hallgatói, valamint ezúttal a Somos Lajos Tudományos Diákkör Tehetséggondozó Műhelyének hallgatói.


A kötetet bemutatja:
Dr. habil. Juhász Tibor tudományos rektorhelyettes, Eszterházy Károly Egyetem
Időpont: 2020. november 26. 12.00-12.30
A bemutatónkra minden kedves Érdeklődőt szeretettel várunk!
A online link és egyéb információk itt találhatók

 


< Vissza