Könyvbemutató Orgoványi-Gajdos Judit könyvéről

Utolsó módosítás: 2020. november 08.

Pedagógiai helyzetetek megoldását segítő módszerek és technikák címmel jelent meg Orgoványi-Gajdos Judit új könyve. A könyv ünnepélyes bemutatójára 2020. november 13. (péntek) 13:00-14:00 között online formában kerül sor.

Orgoványi-Gajdos Judit új könyvének ünnepélyes keretek között történő bemutatására 2020. november 13. (péntek) 13:00-14:00 között az Eszterházy Károly Egyetem, Líceum 112-es könyvtári olvasótermében valamint online közvetítéssel kerül sor. A kötetet Kovácsné Dr. Nagy Emese, az MTA-MAB Pedagógiai Szakbizottságának elnöke ismerteti. Részletesebb információkról itt lehet tájékozódni.

A könyv a Líceum Kiadó gondozásában jelent meg, az érdeklődők ezen a linken tudnak hozzáférni a kötethez. A könyv célja, hogy különböző gondolkodást segítő modellekkel és technikákkal támogassa a (leendő és gyakorló) pedagógusokat a munkájuk során felmerülő kihívásokra adott pozitív válaszok megtalálásában, saját megoldási stratégiák kialakításában. A könyv elsődleges célcsoportját a pedagógusképzésben és továbbképzésben dolgozó oktatók és mentortanárok képezik, mivel a tréninganyag ideálisan alkalmazható csoportos vagy egyéni folyamatok vezetéséhez. Ugyanakkor a módszerek önállóan és önmagukban is felhasználhatók, ezért a könyvet minden pedagógus haszonnal forgathatja, amikor egy nehezebb pedagógiai helyzetről kell gondolkodna.

A kötetbe ezen a linken lehet belelapozni.

 

 


< Vissza