Török delegáció az Andragógia Tanszéken

Utolsó módosítás: 2016. május 18.

2016. május 11-én török vendégek érkeztek az Andragógiai és Közművelődési Tanszékre.

A résztvevők (13 fő) 2016. május 8-16. között tartózkodtak Magyarországon az "Afyonkarahisar Community Education Center" által szervezett nemzetközi program keretein belül, amelynek célja az európai és magyar felnőttképzési rendszer megismerése volt.

A program keretében a török delegáció különböző felnőttképzéssel foglalkozó intézményekbe látogatott el, ahol az adott intézmény specifikus képzéseibe nyertek betekintést, valamint magáról az európai felnőttképzési rendszerről tájékozódtak általánosságban. A több városra kiterjedő program a Supra Vita felnőttképzési intézmény közreműködésével valósult meg.

Intézményünkben a török delegáció a magyarországi felnőttképzési szakemberképzés múltjával, jelenével és a szakszerkezet változás következtében a képzés jövőbeli lehetőségeivel ismerkedett meg, illetve a főiskola különböző képzéseiben a felnőttképzési tárgyak megjelenéséről kapott képet, továbbá a felsőoktatásnak a felnőttképzési és művelődési (LLL) lehetőségei kerültek bemutatásra a delegáció számára.

A résztvevők elégedetten távoztak, melyet az alábbi fotók is tükröznek.

 

 

 


< Vissza